Upgrade van Woolgoolga naar Ballina Pacific Highway - Laura Metaal Road Safety levert 5km BarrierGuard 800 in Australië

Distributeur Boylan Group, ondersteund door Laura Metaal Road Safety, is gevraagd om bijna vijf kilometer BarrierGuard 800 aan CPB Contractors te leveren. BarrierGuard 800 biedt optimale bescherming aan wegwerkers, bestuurders en hun passagiers d.m.v. het step profiel ontwerp en stalen constructie, wat resulteert in minder voertuigschade en puin in het geval van een botsing van een voertuig.

Het Woolgoolga to Ballina-project zal ongeveer 155 kilometer snelweg upgraden naar een vierbaans verdeelde weg. Het project begint ongeveer zes kilometer ten noorden van Woolgoolga (ten noorden van Coffs Harbour) en eindigt ongeveer zes kilometer ten zuiden van Ballina.

CPB Contractors werkt samen met Roads and Maritime Services en Pacific Complete om een 34 kilometer lang stuk van het project te realiseren dat Devils Pulpit in het zuiden verbindt met de nieuwe brug over de Richmond rivier bij Broadwater. De werkzaamheden aan dit onderdeel zijn gestart in het laatste kwartaal van 2017 en zullen naar verwachting in 2020 worden voltooid, als het weer het toelaat.

Boylan Group heeft begin april een installatietraining verzorgd en de eerste 400 meter werd op 10 april 2018 geïnstalleerd.